MULTIPLEJENDE PRODUKTER // AMAZING SPACE

MAKEUP PENSLER – VIGTIGE VÆRKTØJER TIL EN FLOT MAKEUP

Skærmbillede 2014-08-03 kl. 22.59.39

Skærmbillede 2014-08-03 kl. 23.01.57Noget af det mest vigtige og som er alfa og omega når det kommer til at ligge en flot makeup, er gode pensler. Jeg er selv typen som har investeret i et hav af billige pensler, men efter kort tid har de mistet nogle af hårene, og jeg måtte endnu engang ud og købe nogle nye. Med den erfaring, har jeg valgt at bruge pengene på nogle kvalitets pensler, som jeg ved vil spare mig for lidt penge på længere sigt.

En børste som alle burde eje er denne Full Coverage Face Brush fra Bobbi Brown, den er fantastisk! Jeg har førhen brugt en ‘traditionel’ foundation pensel, men af en eller anden årsag laver den streger – om det er mig der påfører foundation forkert skal jeg ikke kunne sige? men med denne børste fra Bobbi, har jeg ingen problemer med det længere. Den er utrolig god at arbejde med også ligger foundation sig så flot med denne pensel. (det er den der ligger under kabuki børsten, link HER)

Min kabuki børste som jeg bruger til min mineralpudder, blush og contourpensel, er alle fra Sephoras egen kollektion. De er utrolig bløde og fungerer rigtig godt til makeuppen. De ligger i en prisklasse som de fleste har råd til, så ønsker man gode pensler til en fornuftig pris, vil jeg klart anbefale Sephoras egne pensler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MULTIPLEJENDE PRODUKTER // AMAZING SPACE