WELCOME TO MY WORLD

MULTIPLEJENDE PRODUKTER // AMAZING SPACE

Skærmbillede 2014-08-03 kl. 21.51.46Nu har jeg efterhånden læst en masse om Amazing Space skønhedsprodukter. Både Sara Rostrup fra YouBlush og Caroline Marbuger fra FashionByCaroline, har begge gjort sig bekendtskab med disse multiplejende produkter, som efter sigende skulle være helt fantastiske! Amazing Spaces produkter er alle formuleret uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og petrolatum. Produkterne består bl.a. af organiske mineraler og antioxidanter fra brun alge. Økologiske hexapeptider fra valnød – naturens alternativ til botox, og naturlig frugtsyre fra et økologisk piletræ. Overordnet set, indeholder serien mere end 120 forskellige ingredienser som skulle være med til at give de allerbedste resultater.

Efter at have hørt den så gode omtale om alle deres produkter, og jeg alligevel stod og manglede nogle nye skønhedsprodukter, var jeg forleden forbi Amazing Space. Hold nu fast hvor er det bare et lækkert sted, der er ingen tvivl om, at jeg må prøve en spaoplevelse derinde en dag! Der er simpelthen så hyggeligt og personalet er så søde. Jeg fik en utrolig god vejledning – jeg fortalte blot hvordan min hud var: sensitiv, tendens til rødme og tørstig efter fugt. Hun anbefaldede disse produkter til mig:

Skærmbillede 2014-08-03 kl. 21.57.36

OIL INFUSION – Arpricot, Omega & antioxidants (sensitive/dry skin), 450 kr.
En nærende ansigtsolie der genopbygger og plejer huden både inde- og udefra. Den lindrer sensitiv hud samt beskytter under barske klima forhold. Du skal bruge 2-3 dråber som enten kan påføres inden din ansigtscreme, blandes med din ansigtscreme eller du kan indtage 3-5 dråber dagligt, således at huden også plejes indefra.

BLOSSOM BOOST – Flower tea tonic, 235 kr.
Mild ansigtstonic af blomster té fra jasmin. Den er særlig plejende til sensitiv, moden og tør hud. Fungerer også som en fugtighedsspray eller som en klassisk skintonic.

SOFT BLOSSOM – Cleanser, 235 kr.
En mild rensemælk af nærende olie-ekstart – passer til normal, tør & sensitiv hud. Den fjerner effektivt snavs, smud og makeuprester samt forfiner hudens porer.

FORMULA E – Healing face balm, 450 kr.
Helende ansigtsbalsam, der nænsomt smelter ind i hudens celler og blødgør øjeblikkeligt. Cremen indeholder bl.a. vitamin E og primerosebutter der heler og reparerer ved skadet hud, rifter og sår – samt beskytter tynd hud og andre sensitive hud områder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOME TO MY WORLD