NEW IN // MONROW & KARMA DELUXE

MAKEUP – MINE FAVORIT PRODUKTER

Skærmbillede 2014-08-05 kl. 21.01.22

Skærmbillede 2014-08-05 kl. 21.08.16Jeg har altid været typen der har eksperimenteret utrolig meget med makeup indenfor en masse forskellig mærker.. Jeg har benyttede mig af makeup som har været dyre såvel som billige, men alligevel har jeg aldrig rigtig fundet nogen, som jeg har været fuldt ud tilfreds med. Ved hjælp af rigtig god guide fra de makeupartister der står i standenede i de forskellig butikker, er jeg endelig kommet frem til nogle basic produkter som er blevet mine favoritter og uundværlige for mig.

Tromborg Mineral Foundation, Vanilia. En mineral foundation i pudderform, der fungerer rigtig godt hvis man ønsker et naturligt look, som efterlader huden usminket med en naturlig glød. Jeg bruger den til hverdag – når jeg skal i byen, bruger jeg den udover min foundation på de steder hvor jeg skinner lidt for meget, typisk i T-zonen.

Bobbi Brown, Pot Rouge For Lips And Cheeks. En cremebaserede blush som kan bruges til læberne eller kinderne. Jeg har prøvet mange forskellige blush som alle har gjort mine kinder utrolig tørre at se på, men når jeg bruger denne fra Bobbi Brown har jeg ingen problemer. Den gør kinderne ‘fedtet/skindende’ men på en flot måde som gør at de ser fugtet ud.

Bobbi Brown, Moisture Rich Foundation SPF 15. En fugtgivende foundation der indeholder solfaktor 15 og giver en blød og smuk finish. Det er nok en af de bedste foundation jeg nogensinde har prøvet! Ved at bygge den op, kan man selv bestemme hvor stor dækningseffekt man ønsker – det kan man også gøre med andre foundation, men resultatet syntes jeg slet ikke bliver det samme som med denne.

Beauté Pacifique, Serum Paradoxe. En serum, er efter min mening, guld værd når du skal ligge en flot og holdbar makeup. Den er en perfekt base for makeup da den udjævner rødme, porer og pigmentfejl. Beauté Pacifque serum har fået utrolig gode anmeldser, hvilke jeg godt kan forstå! Den efterlader ens hud så blød og lækker, samtidig med, at den får ens makeup til at ligge sig rigtig pænt. Kan klart anbefales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // MONROW & KARMA DELUXE